Hvem underviser?

Lene Kornbech

Er sanger, Autorised Complete Vocal Technique Teacher, korleder og har gennem 16 år bl.a. været musiklærer i friskolen.

Jeg har stor erfaring som leder af både børne- og voksenkor. Jeg har været instruktør på talrige børnekors-arrangementer i Friskole-regi, og har dessuden arrangeret sang-workshops for forskellige teatre.

Jeg er uddannet musiklærer fra Holbæk Seminarium, og har uddannet mig både som klassisk og rytmisk sanger. Bl.a. hos operasangerne Birgit Kiberg og Hanne Stavad, revy- og musicalskuespiller og sanger Pernille Petterson Carmohn, Liv Skotte og Etta Cameron, senest på Katrine Sadolins Complete Vocal Institute.

Bag mig har jeg 30 års erfaring som sangsolist indenfor både den klassiske og rytmske genre. Mit hjerte banker især for jazz´en, hvor jeg optræder i flere sammenhænge, bl.a. med egen kvartet, men jeg har også sunget masser af rock, viser og pop, haft hovedroller i musicals og revyer.

Juni 2014 afsluttede jeg min videreuddannelse på Complete Vocal Institutes 3-årige diplomuddannelse for sangere og sanglærere, og  jeg bruger mere og mere af min tid på at undervise sangelever og arrangere workshops med udgangspunkt i "Complete Vocal Technique".